The Unit Boxmeer

Pop-up Café

Aan het begin van 2020 hebben wij in samenwerking met het jongerencentrum TheUnit in boxmeer en haar overkoepelende organisatie Sociom een aantal Esports evenementen georganiseerd. Ons eerste evenement was een FIFA20 toernooi waar hier meer over te lezen is.

Samen met dit jongerencentra hadden wij een mooi stappenplan uitgestippeld om zo de stappen naar een fysiek Esports café uit te stippelen. Helaas kwam toen corona om de hoek kijken en is dit jongerencentra een hele poos gesloten geweest. Nu het normale leven steeds meer weer op gang komt gaan wij ook weer door fysieke evenementen in de jongerencentra van Sociom.

Wat is ons plan?
Wij gaan in de maanden september en oktober weer een aantal toernooien gaan organiseren in zowel TheUnit als CYOU, denk hierbij aan FIFA toernooien maar ook een fortnite toernooi is niet ondenkbaar.
Later dit jaar willen wij ook een 4-tal computers huren om ook hierop toernooien te kunnen organiseren in het weekend maar ook zodat bezoekers doordeweeks deze (game)computers kunnen gebruiken op dezelfde manier als er ook al PS4's klaarstaan voor gebruik.

Wij hopen jullie binnenkort bij een van onze evenementen te zien! Wil jij hierover meer informatie ontvangen? Houd dan onze social media kanalan in de gaten!